ОКАЧЕНИ ФАСАДИ И ОБШИВКИ

За осъществяване на визията на сградите, фирмата предлага алуминиеви окачени фасади от гръцките профили на ALUMIL. Както при дограмите тук също има различни варианти на профили с термопраг и без. При тези системи предимството е че могат да се правят стъкла с много големи панорамни размери. Разнообразието по отношение на цветовете е неограничено.Като конструкция окачените фасади биват : структурни (между стъклата се вижда фуга 14мм без видими профили) , полуструктурни (всеки стъклопакет) и капачкови (стъклата са разделени помежду си с профили с разамер 50-55мм).Стандартната фасада с видима капачка отвън може да се изпълнява и само с капачка по вертикала и с хоризонтална силиконова фуга.

Друг вариант за външно обличане на сгради е обшивката композитни панели. Те са изградени от алуминиеви плоскости с термоизолационен материал между тях. Плочите от PANELBOND също се предлагат в различни цветове, като има и имитации на дърво и камък.

Чрез комбинирането на окачени фасади с обшивки от PANELBOND архитектурата на сградата може да придобие винаги желаните от вас форми и фигури.

Име на продукт